All in

Ai fost dispus vreodata sa risti totul pentru ceva in care crezi? Sa spui "all in" si sa fii deja impacat cu gandul ca daca pierzi, macar stii ca ai facut tot ce ai putut?

Acum cateva luni, cineva spunea ca "daca crezi pana la capat in sansa ta, cred ca trebuie sa fii ultimul care stinge lumina in intreaga cladire"; ideea asta mi-a revenit in minte si am realizat pentru a nu stiu cata oara ca ascunde un adevar stiut, dar pe care il trecem cu vederea de prea multe ori. E nevoie de dedicatie, rabdare si un pic de rezistenta la esecurile mici (sau mari) care preced succesul.

2 Comments

  1. Cred ca "all in" se justifica numai in situatii limita.Riscul asumat ar trebui sa fie aproximativ proportional cu importanta situatiei.Risc totul in situatii limita .
    Ce facem insa cind esecurile se tin lant si succesul apare in alta parte ,unde nu ni-l dorim la fel de mult?! Cred ca ne apucam sa spargem becurile :d:

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa e, trebuie sa stii cand pui totul pe masa. Dar in unele situatii, chiar daca nu ai certitudini, daca stii ca merita... o faci cu zambetul pe buze.

    Mai bine incerci decat sa te gandesti toata viata, ce ar fi fost daca...?

    RăspundețiȘtergere

Back to Top